Västerås Comedy Club 26 & 27 april

Västerås Comedy Club är tillbaka på Steam Hotel med en fullspäckad standuphelg! Denna gång gästas vi av inga mindre än Messiah Hallberg, Robin Berglund, Lisa Dahlin, Viktor Engberg, Gabriella Fäldt och Joacim Björkvall (MC).

Börja kvällen med en drink i Steam Hotels härliga miljöer för att sedan få era skrattgropar tränade med Sveriges främsta komiker just nu! Kvällen bjuder på en mix av såväl rikskända & folkkära komiker som nya bekantskaper som alla har gemensamt att de kommer att göra sitt allra bästa för att skapa en oförglömlig kväll för er. Oroa er inte för att bli torra i halsen av allt skratt då det kommer finnas tid att fylla på glasen under showens gång! 2 timmar och 30 minuter senare beräknas showen vara slut, men kanske inte kvällen? En kväll på Västerås Comedy Club är alltid uppskattad, oförglömlig.. och så klart.. extremt rolig!

Komiker som uppträder under kvällen

Luta er tillbaka och stretcha skrattmusklerna, här är gänget som kommer att underhålla er denna kväll. Så här många talanger på en och samma kväll bäddar för en skrattfest utan dess like!

Messiah Hallberg

En av Sveriges absolut största komiker just nu som nyss avslutat sin senaste hyllade turné "Messiah Hallberg live - ett livsverk med humoristisk touch". I övrigt högaktuell som programledare på SVT:s satirprogram Svenska Nyheter. Hans tidigare soloshower "Den missförstådde profeten" och "Scener ur ett äktenskap" har hyllats både av recensenter och publik.

Robin Berglund

Om du inte följer Robin Berglund på Instagram eller Twitter bör du genast göra det. Veckans höjdpunkt är när han släpper veckans oneliners under namnet ”Förra veckan tänkte jag så här..”. Robin är ståuppkomiker, manusförfattare och poddare. Han driver den omåttligt populära podden Mina-vänner-boken och hörs regelbundet i AMK morgon.

Lisa Dahlin

Lisa är den roliga och ibland lite självgoda göteborgaren som intagit Malmö med sin tvärhärliga galenskap. När Lisa greppar mikrofonen så får man följa med på en resa i en kaotisk värld där hon bestämmer, på både gott och ont.

Gabriella Fäldt

Hon beskriver sig själv som en östgötakoreansk komiker i småländsk exil. Gabriella driver två humorklubbar: JUCC och Open Mic Jkpg. Och var i höstas aktuell med sin egen föreställning "Seoul Made", en humoristisk Seoul(o)show om att tappa bort, leta efter och hitta sig själv.

Victor Engberg

Har synts på scener över hela landet, i roliga Instagramsketcher och hörs varje vecka i humorpodden Falkengberg Podcast.

MC: Joacim Björkvall

Klubbens egen grundare kommer även denna kväll vant att leda taktpinnen och introducera kvällen stjärnlineup.

Hålltider

19:00 - Baren & Dörrarna till Grand Hall öppnas
20:00 - Showstart (längd ca 2h30min inkl paus)
22:30 - Showen är över

Övrig information

Åldersgräns: 18 år (ok i målsmans sällskap)
Bevakad garderob finns på plats och är inkluderad i biljettpriset
Biljetter är onumrerade och det är fri placering på plats!

 

Köp biljetter

Företagsbokningar?

Vill du passa på att ta med dina anställda på världens roligaste afterwork? Eller bara bjuda dina anställda på showen utan några krusiduller?  Kontakta oss så hjälper vi er om ni vill skräddarsy ett paket och betala på faktura.

Skriv ner era önskemål här så hör vi av oss!

Covid-19

Vi reserverar oss för att alltid anpassa föreställningen efter eventuella restriktioner som skulle äga rum för tillfället. Om datum för evenemanget skulle ändras har ni alltid rätt att återköpa era biljetter och vid eventuellt inställt evenemang återköps biljetterna per automatik.

Observera att biljetter ej återköps såtillvida inga restriktioner medför detta. Om ni inte kan gå på grund av sjukdom, symptom eller andra orsaker ansvarar ni själva för att sälja biljetterna vidare, ni kan dock höra av er så kan vi hjälpa till med att leta fram potentiella köpare.